TRISHUL
veelhoek draaimachines

Het voorkeursmerk voor het draaien van polygonen
Automatiseer uw polygonale bewerkingen
Over: Wie zijn wij
Een leider in zijn vakgebied, TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd. is actief in de productie van polygoondraaimachines.

Met een reputatie voor uitmuntendheid en variëteit, TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd staat in heel India en de wereld bekend om hun geavanceerde Polygon Turning Machines. Met een groeiende klantenkring uit de VS, het VK, Zuid-Korea, Kenia, China, Turkije, Mexico, Duitsland, Taiwan en Saoedi-Arabië om er maar een paar te noemen, zijn TRISHUL-polygoondraaimachines onberispelijk en bovengemiddeld. Het bedrijf, opgericht in 1994 in Bengaluru, is enorm gegroeid en heeft nu een productiecapaciteit van ongeveer 60-80 Polygon Turning Machines per jaar.

Het unieke en geavanceerde karakter van de machines zorgt voor meer precisie en betrouwbaarheid.
De integratie van kunstmatige intelligentie met de nieuwe controllers zorgt voor een betere end-to-end monitoring, snellere aanpassing en hogere productie.
Onder de Polygon Turning Machines wordt de TPT-serie machines beschouwd als game changers. De populaire TPT -2S en de TPT-5S zijn zeer efficiënt, productief en kosteneffectief. De machines bij TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd worden gebruikt om onderdelen te vervaardigen voor elektrisch gereedschap, pneumatiek, handgereedschap, auto's en hydraulisch gereedschap.

Als bedrijf TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd. waardeert het vertrouwen en de loyaliteit van haar klanten. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd, voldoet aan UKCA en CE, wat ervoor zorgt dat al onze producten van topkwaliteit zijn. Meer dan 50% van de herhaalbestellingen zijn afkomstig van bestaande klanten en het niveau van producten en diensten heeft hen verschillende onderscheidingen van uitmuntendheid opgeleverd.

TRISHUL Werktuigmachines Pvt. Ltd. heeft meerdere malen de EEPC Export Excellence Awards ontvangen. Het bedrijf wordt ook erkend als een leider in zijn vakgebied en ontving in 2020 de "Outstanding Entrepreneur Award ter nagedachtenis aan Vinod Doshi" door IMTMA.

Volgens de heer R Venkatesh Kumar, algemeen directeur van TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd. "Trishul Machine Tools Pvt. Ltd. is een pionier in de sector Polygon Turning. Wij zijn de beste in het veld en bedrijven van over de hele wereld geven de voorkeur aan onze machines.

De machine ziet een exponentiële vraag waarbij "TRISHULING" synoniem wordt met frezen. Dat is iets waar we trots op zijn"

TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd. heeft een lange weg afgelegd en na 27 jaar in het leveren van oplossingen voor Polygon Cutting, blijft het bedrijf nieuwere, betere en snellere ontwerpen en ontwikkelen. Na Covid ziet TRISHUL Machine Tools Pvt. Ltd een groeispurt in exportorders, wat resulteert in een grotere dominantie en reikwijdte op de markt.

In de woorden van de heer CS Shivashankaraiah, Managing Director, Trishul Machine Tools: "Als men gelijke tred kan houden met kwaliteit, geweldige klantenservice, constante productevolutie en consistentie, kan elke vorm van concurrentie relatief gemakkelijk het hoofd worden geboden"