Over de algemeen directeur

C.S Shivashankaraiah is de algemeen directeur van Trishul Machine Tools Pvt Ltd, dat voorziet in de volledige behoefte aan polygoon draaimachines in India.


Voordat Trishul Machine Tools Pvt Ltd Bangalore in 1994 werd opgericht, begon Shiva Shakariah zijn technische carrière in Bosch Bangalore en werd hij gekozen om het TVS-team mede te leiden dat was aangewezen om cruciale motoronderdelen voor het Japanse motorbedrijf Suzuki begin jaren tachtig te ontwikkelen. . Later behaalde hij ook een diploma Werktuigbouwkunde.


Aanvankelijk begon hij een adviesbureau dat zich toelegde op de maakindustrie en uiteindelijk creëerde hij een auto-neveneenheid die nu bijna 700 mensen in dienst heeft op meerdere locaties in India. Trishul Machine Tools heeft een lange weg afgelegd in termen van exportbereik in vergelijking met hun eerste export in 2005. Sterk leiderschap, meedogenloze inspanningen en gedurfde ondernemersvaardigheden hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf consistent kon groeien. Als multimiljoen omzetbedrijf heeft het een positieve impact gehad op India en de rest van de wereld.

Volgens Shivashankaraiah was zijn grootste professionele prestatie het ontwikkelen van de Taiwanese markt voor draaimachines. In de loop der jaren heeft het bedrijf onderscheidingen ontvangen voor uitstekende producten, uitstekende klantenservice en tijdige levering.

De geboorte van Polygon Turning Machines heeft hem wereldwijde erkenning opgeleverd en de producten worden momenteel verkocht aan Mexico, TAIWAN, Zuid-Korea, Kenia, de VS, Turkije, Saoedi-Arabië en China.

Naast zijn managementverantwoordelijkheden is hij ook lid van het lid exportbevorderingscommissie voor de IMTMA en is hij ook lid van het regionale comité Zuid voor de EEPC India Engineering Export Promotion Council of India.

Hij is een kenner van Carnatic klassieke muziek en een begaafd Veenaspeler. Hij schrijft zijn succes toe aan zijn geloof in hard werken, aandacht voor kwaliteit en innovatie. Hij vindt plezier in het begeleiden en vormen van jonge ingenieurs in het streven naar uitmuntendheid en vastberadenheid.

Als een unieke leider, onfeilbare technocraat, bekwame onderhandelaar, visionair en polyglot, werd Shivashankaraiah onlangs geëerd met de felbegeerde IMTMA, een vooraanstaande uitstekende ondernemersprijs ter nagedachtenis van Vinod Doshi.

Gepassioneerd, vooruitstrevend en bescheiden, Shivashankaraiah gelooft echt dat de toekomst van Indiase tools op de wereldmarkt alleen maar mooier en beter zal worden in het komende decennium.

Onze beleidsverklaring
Het zal ons streven zijn om de pioniers te zijn in het ontwikkelen van nieuwe processen en machines om onze klanten in staat te stellen wereldwijd concurrerend te zijn. We zullen te allen tijde producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding aan alle klanten leveren in overeenstemming met de toepasselijke normen, standaarden en beleidslijnen.
Onze visie
Trishul Machine Tools Pvt Ltd is bezig met het vervaardigen van machines voor het draaien van polygonen. De machines worden verkocht in heel India en in geselecteerde landen in het buitenland. Het bedrijf behoudt zijn leidende positie op het gebied van polygoon draaimachines in India en zal werken aan de uitbreiding van de overzeese markt. De export bedraagt ​​30% van de totale verkoop.
Missie & doelstellingen
Hoog opgeleide en bekwame medewerkers zijn de echte troef van de machinegereedschappenindustrie en het bedrijf geeft het meeste belang aan training en opleiding. De cumulatieve kennis die door de jaren heen is ontwikkeld, zal zeer snel aan de jonge ingenieurs worden doorgegeven en ze zullen worden opgeleid om deze technologie naar nieuwe hoogten te brengen. Omdat opleiding en onderwijs de belangrijkste focus zijn, verdubbelt het het aantal studenten dat voor onderwijs wordt gesponsord.

Het bedrijf zal doorgaan met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe machines. De nieuwe ontwikkelingsgebieden zullen voorzien in de behoeften van de niveaus i en niveau II. De wereldwijde inkoop van auto-onderdelen uit India biedt het bedrijf nieuwe uitdagingen. Het is ons streven om de behoeften van de nieuwe bedrijven te begrijpen en ons zeer snel aan te passen aan de veranderende behoeften. Automatisering speelt een steeds grotere rol in de maakindustrie en het bedrijf zal ervoor zorgen dat volledig wordt voldaan aan de automatiseringsbehoeften van de maakindustrie.

Trishul werktuigmachines pvt ltd zet zich met passie in voor het leveren van klantgerichte innovatieve oplossingen voor het verwerken van verlies in massaproductie door het toepassen van kwalitatieve praktijken.

Download Trishul Catalog