Over Trishul Machinegereedschappen Pvt Ltd

Trishul Machine Tools is een synoniem geworden voor het draaien van polygonen in India en daarbuiten. Trishul polygon draaimachines worden zeer goed geaccepteerd door de klanten in India en in het buitenland. Ongeveer 50% van de machines wordt verzonden tegen herhaalbestellingen door de bestaande klanten. Dit herhaalt het vertrouwen van de klanten op Trishul polygon-draaimachines.

De eerste overzeese bestelling voor de machine kwam in 2004 uit het Verenigd Koninkrijk, sinds de export constant is gegroeid naar klanten in de Verenigde Staten, Turkije, Mexico, het VK, Duitsland, Taiwan, Zuid-Korea, Kenia, Saoedi-Arabië en China. Trishul Machine Tools Pvt. Ltd. is een regelmatige ontvanger van nationale export excellence awards.

Onze beleidsverklaring
Het zal ons streven zijn om de pioniers te zijn in het ontwikkelen van nieuwe processen en machines om onze klanten in staat te stellen wereldwijd concurrerend te zijn. We zullen te allen tijde producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding aan alle klanten leveren in overeenstemming met de toepasselijke normen, standaarden en beleidslijnen.
Onze visie
Trishul Machine Tools Pvt Ltd is bezig met het vervaardigen van machines voor het draaien van polygonen. De machines worden verkocht in heel India en in geselecteerde landen in het buitenland. Het bedrijf behoudt zijn leidende positie op het gebied van polygoon draaimachines in India en zal werken aan de uitbreiding van de overzeese markt. De export bedraagt ​​30% van de totale verkoop.
Missie & doelstellingen
Hoog opgeleide en bekwame medewerkers zijn de echte troef van de machinegereedschappenindustrie en het bedrijf geeft het meeste belang aan training en opleiding. De cumulatieve kennis die door de jaren heen is ontwikkeld, zal zeer snel aan de jonge ingenieurs worden doorgegeven en ze zullen worden opgeleid om deze technologie naar nieuwe hoogten te brengen. Omdat opleiding en onderwijs de belangrijkste focus zijn, verdubbelt het het aantal studenten dat voor onderwijs wordt gesponsord.

Het bedrijf zal doorgaan met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe machines. De nieuwe ontwikkelingsgebieden zullen voorzien in de behoeften van de niveaus i en niveau II. De wereldwijde inkoop van auto-onderdelen uit India biedt het bedrijf nieuwe uitdagingen. Het is ons streven om de behoeften van de nieuwe bedrijven te begrijpen en ons zeer snel aan te passen aan de veranderende behoeften. Automatisering speelt een steeds grotere rol in de maakindustrie en het bedrijf zal ervoor zorgen dat volledig wordt voldaan aan de automatiseringsbehoeften van de maakindustrie.

Trishul werktuigmachines pvt ltd zet zich met passie in voor het leveren van klantgerichte innovatieve oplossingen voor het verwerken van verlies in massaproductie door het toepassen van kwalitatieve praktijken.

Download Trishul Catalog